Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Lastovo/Zagreb, 12. rujna 2021. - Ekološka akcija Think Green, nakon Visa u lipnju, nastavila se na Lastovskom otočju, otkuda je četrdeset ronioca, tijekom 11. i 12. rujna, iz podmorja izvadilo šest tona otpada!

Uz ponajviše guma, plastike, građevinskog otpada i akumulatora, prikupljeno je i 400 vreća sitnog otpada, a čistila se trajektna luka Ubli, kamp Zaglav, otok Mrčara te Vejog i Malog laga.

U akciji su sudjelovali članovi Ronilačkog kluba Roniti se mora – Zagreb i Roniti se mora – Šibenik te Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina.

I ovoga puta cjelovitu je brigu o zbrinjavanju prikupljenog otpada preuzela C.I.O.S. Grupa, podržavajući tako i 23. akciju u sklopu koje se čiste podmorje, rijeka i jezera diljem Hrvatske.

Lastovo 1 wLastovo 2 wLastovo 3 w

Pretraži!

Sponzorstva i donacije

Sponzorstva i donacije

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok