Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Zagreb, 15. lipnja 2020 – C.I.O.S. Grupa, koja godišnje izdvaja više od dva milijuna kuna godišnje za projekte kojima je cilj unaprijediti kvalitetu života naših sugrađana, ove je godine odlučila donirati dvije naše bolnice suvremenim respiratorima, i to bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku te KB Sv. Duh u Zagrebu.

Ukupna vrijednost donacije je 500.000 kuna, a riječ je o modernimm respiratorima sa zatvorenom krivuljom regulacije, odnosno uređaj sam podešava parametre mehaničke ventilacije.

U nazočnosti ravnatelja Kliničke Bolnice Sv.Duh, prof. dr. sc. Mladena Bušića, pročelnice Zavoda za bolesti srca i krvnih žila, doc.dr.sc. Jozice Šikić i predstojnika Klinike za unutarnje bolesti, doc.prim.dr.sc. Edvarda Galića, članica Uprave C.I.O..S grupacije Iva Pripuz Špekuljuk predajući respirator, istaknula je još jednom povezanost sa zajednicom u kojoj djeluje Grupacija kao i njezine tvrtke članice, te potporom koju pružaju kroz projekte društveno odgovornog poslovanja.

Vijest o donaciji objavio je Narodni radio

donacija respirator05donacija respirator12donacija respirator08

 

 

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok