Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Ugovor o sponzorstvu između NK Metalac Sisak i C.I.O.S. SISAK, potpisan je 18. prosinca 2019. Ugovor je potpisan na svečanoj sjednici Kluba održanoj u novoobnovljenim prostorima na stadionu Metalac, a potpisali su ga predsjednik NK Metalac Zoran Sertić te u ime C.I.O.S. Grupe Boro Mioč, direktor C.I.O.S.-ovih tvrtki u Sisku. Potpisivanjem je osiguran neometan rad i daljnji razvitak kluba, prvenstveno njegove Omladinske škole.

 

Klub se kroz prošlost nekoliko puta našao u nezavidnoj situaciji, a zadnja takva situacija dogodila se 2018. godine kada Klub nailazi na nemogućnost rješavanja financijskih problema te problema oko vlasništva stadiona na kojem trenira cijeli njegov pogon i na kojemu se natječe.

Mogućnost ostvarenja svih potencijala Kluba, čime bi se povećala kvaliteta života u Sisku i sisačkom predgrađu Caprag, prepoznala je C.I.O.S. Grupa koja je odlučila sponzorirati daljnji rad i razvitak Kluba, a prvenstveno njegov Omladinski pogon. Zahvaljujući C.I.O.S. Grupi, Klub će nastaviti s nesmetanim radom i napretkom.

Boro Mioč, u ime C.I.O.S. Grupe, naglasio je povezanost Grupe i Siska riječima: „Pomagati zajednicu u kojoj djelujemo, a posebice kada su u pitanju osjetljive skupine poput djece, jedan je od temeljnih postulata društvenog odgovornog poslovanja C.I.O.S. Grupe. Sponzorstvo C.I.O.S. Grupe bit će usmjereno na izradu što kvalitetnijih uvjeta za članove našeg omladinskog pogona koji se sastoji od prstića, limača, mlađih pionira, starijih pionira i juniora. Osigurat će se novi dresovi, rekviziti za potrebe trenažnih procesa, školovanje mladih trenera za Uefa C i Uefa B licencu čime će se Klubu osigurati konstantan rast kvalitete trenažnog procesa.

Najavljeno je daljnje širenje poslovnih aktivnosti C.I.O.S. Grupe u Sisku, koja na svojoj lokaciji na prostoru bivše Željezare u Industrijskoj zoni djeluje već od 2001. godine.

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok