Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece, jedina manifestacija u Hrvatskoj posvećena isključivo filmskom stvaralaštvu osnovnoškolaca, održana je od 3. do 6. listopada u Sisku.

Na 57. izdanju Revije koja se održava jednom godišnjem, svaki puta u drugom gradu, okupljaju se ponajbolji najmlađi hrvatski filmski stvaraoci i njihovi mentori. Na taj način, uz Hrvatski filmski savez kao priređivači Revije iz godine u godinu izmjenjuju se osnovne škole, kino klubovi i filmske družine diljem Hrvatske te se u kontekstu filma oživi jedna nova sredina. Tako je, u suorganizaciji Kino kluba Sisak te u partnerstvu s dvije osnovne škole - OŠ Katarine Zrinske Mečenčani iz Donjih Kukuruzara i OŠ braće Ribar, Sisak četiri dana živio film i bio glavno filmsko središte za najmlađe filmoljupce.

Na Reviju je ove godine prijavljeno više od 220 dječjih filmova pristiglih iz filmskih družina u osnovnim školama i kinoklubova. Selekcijska komisija za prikazivanje odabrala je 89 filmova. Filmovi su se natjecali u šest kategorija među kojima su i ove godine najbrojnije animirani (27) i igrani film (26), slijede dokumentarni film (12), radionički (10), TV reportaža (8) te kategorija slobodnog stila (6).

Ovogodišnje izdanje Revije podržala je C.I.O.S. Grupa kao nastavak suradnje s Kino klubom Sisak.

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok