Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Promocija slikovnice Lola, crni pas autorice Dragane Čubrilo, održana u subotu 21. rujna 2019. godine u Rakitju pored Zagreba, bila je još jedna prilika za podizanje svijesti o potrebi pomoći i udomljavanju životinja.

Lolina priča, istaknuto je, važna je i za upoznavanje s uvjetima života u skloništu te posebno udomljavanja pasa koji iz raznih razloga teže pronalaze svoj novi dom. Predstavljanje knjige, tiskane na recikliranom papiru, održano je u prostoru Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo koja se brine za više od stotinu pasa. Udruga, čiji rad financijski podupire C.I.O.S. Grupa, u 2018. godini udomila je 365 pasa. Od početka djelovanja 2013. godine, udomljeno je više od 1.700 pasa i znatan broj mačaka.

Galerija slika

lola promocija knjigelola promocija knjige

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok