Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

Uvijek uz najmlađe

Odjel pedijatrije bolnice Dr. Ivo Pedišić u Sisku od 17. rujna 2019. bogatiji je za novi uređaj za održavanje vitalnih funkcija koji uključuje monitor i defibrilator s popratnim nastavcima. Monitorom za nadzor vitalnih funkcija, koji se na Odjelu pedijatrije koristi gotovo svakodnevno, omogućava se pravovremeno određivanje stvarnog stanja oboljelog djeteta i nužna terapija.

Pomagati zajednici u kojoj djelujemo, a posebice kada su u pitanju osjetljive skupine poput djece, jedan je od temeljnih postulata društveno odgovornog poslovanja C.I.O.S. Grupe. Duboka, sada već i duga povezanost s lokalnom zajednicom u Sisku i Županiji, daje nam za pravo reći da smo dio pa gotovo svih važnih projekata čiji je cilj unaprjeđenje kvalitete života naših sugrađanki i sugrađana. Donacija Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić djelić je tog mozaika. Boro Mioč u ime C.I.O.S. Grupe zahvalio je djelatnicima Opće bolnice dr. Ivo Pedišić, čiji stručan, savjestan i predani rad, iz dana u dan, pomaže vratiti vjeru u bolje sutra, a posebice onima na pedijatriji koji nanovo bude sjaj u očima naših malih prijatelja. C.I.O.S. je bio, jest i bit će nadalje uz vas, u prigodi svečanosti primopredaje uređaja istaknuo je Boro Mioč.

„Humanitarna akcija Obrtnici za djecu dokaz je da upravo ovakvim sinergijama građana i poslovnih subjekata možemo doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju najmlađih pacijenata. Kao majka i liječnica dobro poznajem probleme malih pacijenata sisačke bolnice, od samog trenutka njihovog rođenja, i uvijek ću svojim angažmanom činiti sve da im liječenje učinim najkvalitetnijim, bržim i ugodnijim. Zato i osobno želim zahvaliti sve i jednoj osobi koja je kupnjom ulaznice za prigodnu humanitarnu modnu reviju pomogla nabavku ovih uređaja. Zahvaljujem i svim sponzorima i donatorima koji su odlučili pomoći projektima koji se realiziraju u zajednicu u kojoj posluju i pomoći nam podignuti kvalitetu zdravstvene zaštite i nadam se kako će se i ubuduće odazvati našim akcijama“, zaključila je inicijatorica humanitarne akcije dr. Željka Josić.

C.I.O.S. Grupa je osigurala uspjeh cijele humanitarne akcije najvećom pojedinačnom donacijom, uplativši iznos koji je nedostajao za kupnju ovih skupocjenih dijagnostičkih uređaja nakon prikupljenih ostalih donacija i humanitarne modne revije “Obrtnici za djecu” održane 17. lipnja u Sisku.

Galerija slika:

Donacija C.I.O.S. Grupe Sisačkoj bolniciDonacija C.I.O.S. Grupe Sisačkoj bolniciDonacija C.I.O.S. Grupe Sisačkoj bolniciDonacija C.I.O.S. Grupe Sisačkoj bolniciDonacija C.I.O.S. Grupe Sisačkoj bolnici

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok