Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) za C.I.O.S. Grupu predstavlja uvriježeni poslovni model i način upravljanja, gdje dobri poslovni rezultati nisu jedino mjerilo uspješnosti, jer upravljanje poslovnim procesima znatno je povezano s pozitivnim učinkom na društvo, uz osvjedočenu spremnost na preuzimanje odgovornosti za učinak njenih aktivnosti na društvo i okoliš.

U sklopu redovitih edukacijskih aktivnosti, predstavnici Javne vatrogasne postrojbe Jankomir, na lokaciji reciklažnog centra C.I.O.S. Grupe na zagrebačkom Jankomiru, provodit će od 13. lipnja do 2. srpnja 2019., preventivne vježbe u suradnji sa djelatnicima CE-ZA-R-a.

Višegodišnja uspješna suradnja uključuje, među ostalim, vježbe gašenja i spašavanja iz karamboliranih vozila pri tehničkim intervencijama vatrogasaca u cestovnom prometu. Upravo takve vježbe pokazale su se ključnima u kvalitetnoj pripremi za djelovanje u stvarnim situacijama.

Nove generacije JVP Jankomir tako se preventivnim vježbama, u suradnji sa CE-ZA-R-om, educiraju i u praksi primjenjuju standardne postupke u različitim situacijama na terenu, čime se izravno doprinosi pripremljenosti i uvježbanosti vatrogasaca za najpotrebnije intervencije.

 vatrogasci 3 thumbvatrogasci 4 thumbvatrogasci 2 thumbvatrogasci 1 thumb

Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok