CENTAR ZA RECIKLAŽU d.o.o. Srbija

CENTAR ZA RECIKLAŽU d.o.o., Beograd, Srbija

  • lider u gospodarenju otpadom u Srbiji
  • najveći broj otkupnih centara u Srbiji za otpadna vozila
  • 37 godina tradicije

Osnovni podaci

Tvrtka: CE-ZA- R d.o.o. Beograd
Sjedište i adresa: Beograd-Železnik, Srbija, Tome Buše 14
Osnovna djelatnost: ponovna upotreba razvrstanih materijala
Godina osnivanja: 1982.
OIB: 101014679
Temeljni kapital:  1.266.833.836,80 RSD
Broj zaposlenih:  123
Uprava: Dragan Ilić, direktor
Nadzorni odbor: Petar Pripuz, predsjednik
Kristina Krpina, član
Velimir Čanak, član
Kontakt

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.czr.rs

Općenito

CENTAR ZA RECIKLAŽU, društvo s ograničenom odgovornošću za prikupljanje, preradu i trgovinu otpadnim metalima Beograd, posluje od 1982. godine, vodeća je kompanija u Srbiji za prikupljanje, preradu i trgovinu otpadnim metalima, kao i za domaću i vanjsku trgovinu.

Djeluje kroz 14 otkupnih centara širom Srbije: u Beogradu u Železniku (Tome Buše 14) gdje je sjedište, Smederevu, Pančevu, Novom Sadu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Vršcu, Staroj Pazovi, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Boru, Požegi i Prijepolju .

Tvrtka i sve lokacije imaju sve potrebne dozvole za gospodarenje opasnim i neopasnim otpadom.

U Srbiji postoji više od 2200 tvrtki koje se bave sakupljanjem i recikliranjem otpada, što je značajan porast u odnosu na 2009. godinu kada ih je bilo 200, a Centar za recikliranje vodeći je na tržištu.

Osim recikliranja metalnog i čeličnog otpada, tvrtka Centar za reciklažu d.o. o. Beograd se bavi i odvozom, otkupom, plasiranjem i trgovinom otpadnih obojenih metala, posebno ostataka aluminija i legura aluminija, kao i ostataka bakra i legura. Centar za reciklažu d.o.o. Beograd bavi se industrijskim otpadom, pripremom i preradom te rezanjem, prešanjem i šredanjem. Jedinstveni šreder, stroj za sveobuhvatnu reciklažu školjki automobila, nalazi se u pogonu Centra u Železniku.

Reciklažni centar jedan je od lidera u ovom području, o čemu svjedoči bogat poslovni portfolio, izuzetno dobra suradnja s mnogim privatnim i javnim poduzećima, kao i pokretanje brojnih inicijativa za unapređenje reciklažne industrije.

Reciklažni centar uključen je u nacionalni projekt recikliranja starih automobila u sklopu akcije "Staro za novo" s Fiatom. Centar za reciklažu surađuje s Ministarstvom unutarnjih poslova u zbrinjavanju zapljenjenog oružja kao i prilikom kupovine starih vozila Parking servisa iz Beograda. Tijekom prošle godine, u suradnji s privatnim prijevoznicima i EU fondovima, sudjeluje u zbrinjavanju putničkih autobusa. Stalnu suradnju ostvavaruje s Elektroprivredom Srbije tijekom godišnjih remonta elektrana, NIS-om, TE-KO Kostolac i RTB Bor Group kao i domaćom željezarom HBIS Group Serbia Iron & Steel doo i Metalfer Steel Mill. Centar za reciklažu ima značajnu ulogu u oblikovanju svijesti krajnjih potrošača koje provodi kroz brojne edukativne aktivnosti.

C.I.O.S. GRUPA d.o.o. preko RECIKLAŽNOG CENTRA upravlja REC-EE-OM d.o.o Sremska Mitrovica.

REC-EE-O d.o.o. poduzeće za recikliranje električnog i elektroničkog otpada osnovano je 2012. godine u sklopu Reciklažnog centra d.o.o. Ovo poduzeće za reciklažu ima podružnice u Sremskoj Mitrovici i Kragujevcu i trenutno zapošljava 25 osoba. Godišnje obradi oko 2.000 tona električnog i elektroničkog otpada, a ukupni kapacitet prerade je 4.000 tona. Najveći dobavljač ee otpada je Reciklažni centar, koji je ujedno i najveći kupac otpadnog metala iz REC-EE-O.

 

 


Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok