CE-ZA-R Centar za reciklažu d.o.o. Zagreb

CE-ZA-R Centar za reciklažu d.o.o. Zagreb

  • najveća članica C.I.O.S. grupacije
  • vodeća hrvatska tvrtka u gospodarenju otpadom
  • dva jedinstvena postrojenja u Hrvatskoj za obradu velikih rashladnih uređaja te usitnjavanje (šreder)
  • Podružnica CE-ZA-R MBO - jedino privatno postrojenje za mehaničko-biološku obradu neopasnog otpada
  • ljevaonica izdvojenog željeza

Osnovni podaci

Tvrtka:

CE-ZA-R Centar za reciklažu d.o.o.
Sjedište i adresa: Zagreb, Josipa Lončara 15
Osnovna djelatnost: prikupljanje, oporaba i trgovanje metalnim otpadom i ostalim otpadnim materijalima s pretežito metalnom komponentom
Godina osnivanja: 2006.
OIB: 03860945174
Temeljni kapital: 84.344.000,00 kuna
Broj zaposlenih: 342
Uprava: Jure Vukić, predsjednik Uprave
Željko Teufel, član Uprave
Slobodan Mihaljević, prokurist
Ivan Pripuz, prokurist
Nadzorni odbor:

Ante Pripuz, predsjednik Nadzornog odbora
Sanja Babić, zamjenica predsjednika Nadzornog odbora
Branimir Radeljić, član Nadzornog odbora

Kontakt: Tel: 0800 0204
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.cezar-zg.hr

CE-ZA-R

Općenito

CE-ZA-R d.o.o. vodeća je kompanija i iznimno važan sudionik u sektoru gospodarenja otpadom u Hrvatskoj, po brojnim kriterijima uspješnosti poslovanja i tržišnim udjelima.

Glavna djelatnost CE-ZA-R-a, Centra za reciklažu, je prikupljanje, oporaba i trgovanje metalnim otpadom i ostalim otpadnim materijalima s pretežito metalnom komponentom. Nezaobilazan je i značajan strateški partner te vodeći sakupljač otpadnih materijala od brojnih partnera u gospodarskom sektoru, jedinicama lokalne uprave i građanstva.

CE-ZA-R d.o.o. kroz 17 suvremeno opremljenih radnih jedinica/reciklažnih centara, logistički povezanih cestovnim, željezničkim i brodskim prijevozom, osigurava visoku razinu pribave dovoljnih količina otpada za njihovu obradu, te uspješan plasman na međunarodnom tržištu u Europi i izvan EU.

CE-ZA-R kao i sve lokacije, prateći najviše svjetske standarde, posjeduju sve potrebne dozvole za gospodarenje otpadom.

CE-ZA-R je ovlašteni koncesionar za područje RH za skupljanje i obradu otpadnih vozila (ELV) te skupljanje i obradu EE otpada (veliki kućanski uređaji).

CE-ZA-R poslovnim partnerima i građanstvu pruža cjelovitu i savjetodavnu uslugu o učinkovitim i ekološki najprihvatljivijim opcijama zbrinjavanja posebnih kategorija otpada.

CE-ZA-R na tržištu pruža usluge industrijske demontaže, uklanjanja i sakupljanja tvorničkog i proizvodnog otpada, odvoza zastarjelih pogona i strojeva i dodatno za taj otpadni materijal osigurava cjelovitu uslugu recikliranja.

U reciklažnom centru CE-ZA-R-a u Zagrebu u funkciji su i dva jedinstvena postrojenja u Hrvatskoj - postrojenje za obradu velikih rashladnih uređaja koje omogućava obradu velikih rashladnih uređaja i izvlačenja CFC spojeva (freona) u potpuno kontroliranim uvjetima, zadovoljavajući pri tom najviše standarde zaštite okoliša te postrojenje za usitnjavanje otpada tzv. šreder.

CE-ZA-R godišnje sakuplja i obrađuje oko 400.000 tona različitih vrsta metalnog otpada te oko 70.000 tona nemetala.

Na području južne industrijske zone u Sisku od 1954 godine djeluje ljevaonica čeličnih odljevaka jedina u Hrvatskoj koja proizvodi odljevke za brodogradnju, strojogradnju i vagonogradnju.

Podružnica CE-ZA-R MBO djeluje na lokaciji u Varaždinu, Ulica Dore Pejačević 10. Posjeduje suvremeno opremljeno postrojenje za mehaničko-biološku obradu neopasnog otpada kapaciteta 95.000 tona. Postrojenje čini jednu trećinu ukupnih hrvatskih kapaciteta mehaničko-biološke obrade neopasnog otpada. Proizvod koji nastaje postupkom mehaničko-biološke obrade je gorivo iz otpada (GIO) kojim tvrtka opskrbljuje vodeće poslovne subjekte u cementnoj industriji u RH. Gorivo iz otpada (GIO) proizvedeno na postrojenju za mehaničko-biološku obradu svojim karakteristikama i kvalitetom predstavlja alternativnu fosilinim gorivima.

Obrada neopasnog otpada se provodi uz primjenu najviše razine tehnoloških i ekoloških standarda.

Izvješće o praćenju stanja okoliša i poduzetim mjerama zaštite okoliša

 

 


Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korištenjem naših usluga dopuštate nam upotrebu kolačića.
Ok